Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Για τους πελάτες εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε από τις αποθήκες μας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης 1 μέρα πριν την παραλαβή κατά τις ώρες λειτουργίας της αποθήκης μας Δευτέρα - Παρασκευή 9.00- 16.00. Εναλλακτικά μπορούμε να παραδώσουμε στον χώρο σας εντός Αττικής χωρίς επιπλέον επιβάρυνση παραγγελίες αντικειμένων μεγάλου όγκου.  Για αγορές αξίας κάτω των 200€ θα υπάρξει μια μικρή χρέωση και η παραγγελιά σας θα αποσταλεί με την εταιρία courrier που συνεργαζόμαστε.

Για πελάτες εκτός Αθηνών η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά και κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνει να στείλει την παραγγελία στο πρακτορείο που θα μας υποδείξετε χωρίς κάποια χρέωση. Η μεταφορά από το πρακτορείο προς την διεύθυνση παραλαβής βαραίνει τον παραλήπτη. Αν θέλετε να αναλάβουμε να οργανώσουμε την αποστολή σε κάποιο πρακτορείο μπορούνε να το κανονίσουμε κατόπιν ζήτησης.

Για τους πελάτες εξωτερικού μπορούμε να σας στείλουμε προσφορά για το κόστος μεταφοράς με κάποια από τις μεταφορικές που συνεργαζόμαστε ή να κανονίσετε οι ίδιοι περισυλλογή από τις αποθήκες μας. Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα θα είναι αμπαλαρισμένα σε κουτιά ή και παλέτες για να μεταφερθούν με ασφάλεια.