Λίγα λόγια για εμάς

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο μας. Λατρεύουμε να επιλέγουμε και να δημιουργούμε συλλογές από αντικείμενα, φωτιστικά και έπιπλα που είναι ποιοτικά, προσιτά σε τιμές αλλα και ετοιμοπαράδοτα για την καλύτερη εξυπηρετησή σας. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε εμπόρευμα που μπορεί να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς του χώρου. Εισάγουμε από όλο τον κόσμο και μόνο τα καλύτερα. Φιλιππίνες για τα μοναδικά τους υλικά, Ινδία για τα μέταλλα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, Βιετνάμ για τις αψεγάδιαστες λάκες τους σε έπιπλα και αντικείμενα, Μπανγκόκ για τα εργοστάσια επίπλων που δημιουργούνε design και δεν αντιγράφουν , Ισπανία για την υπέροχη ποιότητα κεραμικών της, Πορτογαλία για τα εξαιρετικά φινιρίσματα σε έπιπλα και φωτιστικά, Δανία για τις γκαλερί της που μας προμηθεύουν με εργα νέων καλλιτεχνών σε πολύ οικονομικές τιμές. Η λίστα είναι τεράστια και συνεχώς μεγαλώνει μαζί με το πάθος μας να σας προμηθεύουμε μονάδικα κομμάτια. 

Συνεργαζόμαστε με διακοσμητές, αρχιτέκτονες και μία τεράστια πελατία που εχει δημιουργηθεί απο τότε που πρωτοξεκινήσαμε. Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς και πάντα ακούμε για να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε το καλύτερο service στους πελάτες μας. Για κάποια από τα σχέδια και υλικά των επίπλων καθώς και των αμπαζούρ των φωτιστικών σας προσφέρουμε την δυνατότητα ειδικής παραγγελιάς « στα μέτρα σας» οπότε αν θέλετε με χαρά μπορούμε να σας στείλουμε μια προσφορά. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι οι χρόνοι παράδοσης αυτών των παραγγελιών ποικίλουν ανάλογα με το εργοστάσιο και την εκάστοτε περίοδο.

Το εκθετήριο μας είναι ανοιχτό από Δευτέρα ως και Παρασκευή 8.30 – 16.00. Τις ίδιες ώρες μπορείτε να επισκεφτείτε και τον μόνιμα διαμορφωμένο χώρο προσφορών μας . Παρακαλούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλέστε μας στο 210 8075110 για να σας κλείσουμε ραντεβού. Για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας .