Επιστροφές και ακυρώσεις

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε περίπτωση που 

- πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά λόγω κακής συσκευασία κ.λ.π.)

- υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας)

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν εντός 20 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές με την αρχική συσκευασία του προιόντος.

Παρακαλούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στο 210-8075110 / 8075710 ή στο decorim@decorim.gr

 

Ακυρώση παραγγελίας 

 

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις περιπτώσεις:

Εχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210 8075110 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας και επιστροφή των χρημάτων σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210 8075110 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail decorim@decorim.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

  • Έχει αποσταλεί η παραγγελία μου;
  • Σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;
  • Πότε θα παραλάβω κάποιο προϊόν της παραγγελίας μου που ακόμη δε μου έχει σταλεί;
  • Η παραγγελία μου δεν έφθασε ποτέ;
  • Ένα προϊόν λείπει από την παραγγελία μου.
  • Λείπουν συγκεκριμένα τεμάχια από ένα προϊόν.
  • Θα πάρω απόδειξη όταν παραγγείλω online?

Παρακαλώ καλέστε μας στο 210 8075110 / 210 8075710 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail decorim@decorim.gr αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σας.